ADANA / KOZAN - ŞEHİT ÖĞRETMEN ALİ YILDIRIM ORTAOKULU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

18 Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümünde gerçekleştirdiğimiz programımız

Mrt

1. Sınıf öğrencilerimizin okuma bayramı yapıldı. Okumaya geçen öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimiz Fatma BOLAT'ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda değerli yazarımız Ilgıt Burak'ın "Portakal Çiçeği" kitabının okur-yazar söyleşisini yaptık. Bu güzel söyleşi için değerli  hocamıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır.  Kütüphanemize  bağışta bulunun Değerli İş İnsanı Harun Alıcı'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Yeni Sis lisesi müdürü Ahmet Can ve rehber öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

'ADANA OKUYOR' PROJESİ KAPSAMINDA BÜTÜN OKUL ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZLE KİTAP OKUMA SAATİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik eder emeklerini esirgemeyen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun eski öğretmeni Nurhayat AKILLIOĞLU'na bize hediye ettiği bu güzel kitaplar için teşekkür ederiz.

Eyl

Sayın Türkeş MANGA'nın aracılığı ile okulumuzun arızalı olan pencere ve aparatları EGEPEN DECEUNINCK tarafından ücretsiz olarak komple yenilendi. Başta bizleri EGEPEN DECEUNINCK ile buluşturan SayınTürkeş MANGA ,Sayın Ilker Okyay ve tüm firma çalışanlarına teşekkür ederiz.

Nis

Kaymakamımız Sayın Bahattin Alp Arslanköylü,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Gazi Keleş ve Şube Müdürümüz Sayın Osman Bayer Ortaokulumuzu ziyaret ettiler.